انتخاب برگه

6 کنترل پنل محبوب برای خرید هاست

کنترل پنل‌های محبوب برای خرید هاست با کیفیت کدام‌اند؟ کنترل پنل ابزار محبوبی است که برای مدیریت هاست شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما به کمک کنترل پنل می‌توانید کارهای مختلفی انجام دهید از جمله: دامنه‌های خریداری‌شده خود را مدیریت کنید، برنامه‌ها را نصب کنید، حساب‌های ایمیل خودتان را ایجاد و مدیریت کنید، فایل‌های مربوط به وب‌سایت را آپلود کنید و غیره. البته، می‌توانید همه این کارها را مستقیماً با ورود به سرور انجام دهید؛ اما، یک اشتباه کوچک ممکن است کل سایت شما را خراب کند. در این بخش قصد داریم درباره ۶ کنترل پنل محبوب برای خرید هاست، صحبت کنیم. با بلاگ پارس ناز همراه ما باشید.

هاست ابری؛ سادگی‌ میزبانی اشتراکی به همراه قدرت سرور ابری!

کنترل پنل cpanel

سی پنل یکی از محبوب‌ترین کنترل پنل‌هاست و فقط برای سیستم عامل لینوکس در دسترس خواهد بود. سی پنل دارای یک رابط گرافیکی و رابط مدیریت سرور از طریق WHM (مدیر میزبان وب یا Web Host Manager) است. از آنجایی که این محیط‌ها با یکدیگر کار می‌کنند، امکان مدیریت وب‌سایت شما در هر یک از آن‌ها وجود دارد؛ بنابراین، این کنترل پنل هم برای مبتدیان و هم برای توسعه‌دهندگان حرفه‌ای کاملاً مناسب است. خرید هاست سی پنل ایران و اروپا برای راه اندازی و مدیریت سایت یک گزینه بسیار مطلوب است چرا که؛

سی پنل دارای ویژگی‌های مختلفی است که همه آن‌ها در یک صفحه قرار گرفته‌اند. شما برای رفتن به مکان مورد نظرتان نیازی به کلیک روی منوهای مختلف ندارید. علاوه بر این، همه این ویژگی‌ها دارای توضیحات کوتاهی هستند که در آن مشخص شده چه کاری می‌توانند انجام دهند؛ همچنین، تقریباً در هر گزینه، می‌توانید هر چیزی را تنها با چند کلیک ساده ایجاد کنید. ویژگی‌هایی که سی پنل ارائه می‌دهد عبارتند از:

  • تنظیمات نام دامنه، ثبت نام و انتقال؛
  • ایجاد و مدیریت ایمیل، مدیریت فیلترهای هرزنامه، پاسخگوی خودکار و راه‌اندازی ارسال‌کننده ایمیل؛
  • گزارش‌هایی مربوط به بازدیدکنندگان و خطاها؛
  • ایجاد و مدیریت پایگاه داده؛
  • ویژگی‌های امنیتی مانند مسدودسازی IP، leech protection و دایرکتوری‌های محافظت‌شده با رمز عبور؛
  • نظارت بر عملکرد سرور؛
  • ایجاد پشتیبان و اتوماسیون؛
  • مدیریت فایل و ایجاد کاربران FTP؛
  • مدیریت بسیاری از برنامه‌ها و ابزارهای شخص ثالث برای گسترش عملکرد.

کنترل پنل plesk

Plesk برای ویندوز و لینوکس مناسب و در میان ارائه‌دهندگان هاست‌های اروپایی بسیار محبوب است. اصولاً کنترل پنل‌های زیادی برای ویندوز ارائه نشده است. به همین دلیل است که پلسک را می‌توان یکی از راحت‌ترین و آسان‌ترین پنل‌ها برای این سیستم عامل خاص در نظر گرفت. در این کنترل پنل همه گزینه‌ها به دسته‌های مختلف تقسیم و در قالب یک لیست در سمت چپ نمایش داده می‌شوند. چندین سرور را می‌توان در یک پنل مدیریت کرد.

رابط کاربری پلسک بسیار ساده و شهودی است و شما می‌توانید همه چیز را با چند کلیک ساده ایجاد کنید. یکی از ویژگی‌های که پلسک را از سایر کنترل پنل‌ها متمایز می‌کند تنوع ابزارهای اتوماسیون آن است. به این صورت که در زمان و منابع شما صرفه جویی می‌کند؛ بنابراین، می‌توانید روی توسعه وب‌سایت خود تمرکز کنید و نگران نگهداری سرور نباشید. می‌توان گفت کنترل پنل‌های cPanel و Plesk محبوب‌ترین و پرکاربردترین پنل‌ها در سراسر جهان هستند.

یکی دیگر از ویژگی‌های پلسک سطوح ورود به سیستم است. ۴ سطح وجود دارد که همه آن‌ها مجوزها و مسئولیت‌های متفاوتی را برعهده دارند:

  • Administrator: بالاترین سطح در کنترل پنل پلسک است. امکان مدیریت و راه‌اندازی موارد سیستم و همچنین مدیریت چندین سرور را برعهده دارد.
  • Client/Reseller: امکان ایجاد و مدیریت گروه‌هایی از نام‌های دامنه را دارد که این مجوزها توسط مدیر سیستم (Administrator) داده می‌شود.
  • Domain Owner: امکان مدیریت تنها یک نام دامنه را دارد. گزینه‌های مدیریت از پیش تعیین شده هستند.
  • Mail User: پایین‌ترین سطح در پلسک است. امکان ورود به رابط وب میل و مدیریت رمزهای عبور، فیلترهای هرزنامه و غیره… را برعهده دارد.

کنترل پنل hpanel

hpanel توسط تیم Hostinger برای مشتریان خود طراحی شده که برای توزیع‌کنندگان لینوکس در دسترس است؛ همچنین، hPanel در حال حاضر فقط همزمان با خرید هاست‌ پرسرعت اشتراکی قابل استفاده خواهد بود.

hPanel کمی شبیه به cPanel است. بااین‌حال، یک نسخه راحت‌تر از سی پنل به حساب می‌آید. به‌عنوان مثال، اگرچه همه گزینه‌ها در صفحه اول قرار دارند؛ اما، وقتی یکی از آن‌ها را انتخاب می‌کنید، یک منوی جانبی در سمت چپ ظاهر می‌شود که پیمایش بین بخش‌های مختلف آسان‌تر می‌کند.

این کنترل پنل دارای تمام عملکردهای اساسی است که شما نیاز دارید مانند مدیریت دامنه و ایمیل، ویرایشگر DNS، مدیر فایل و پایگاه داده و غیره؛ همچنین، شما می‌توانید امنیت حساب خود را مدیریت کنید: تنظیم رمز عبور برای دایرکتوری‌ها، مسدودکردن IP‌ها و پیکربندی hotlink.

جدا از همه این گزینه‌ها، ویژگی اصلی hpanel این است که امکان مدیریت تمام محصولات شما در یک پنل وجود دارد. به‌عنوان مثال، این امکان وجود دارد که تاریخچه پرداخت خود را مشاهده کنید، بسته‌های هاست جدید را خریداری کنید و آن‌ها را ارتقا دهید.

کنترل پنل Direct Admin

دایرکت ادمین یکی از ساده‌ترین، سریع‌ترین و پایدارترین کنترل پنل‌هاست که برای سیستم‌های لینوکس و BSD مناسب خواهد بود. رابط کاربری آن بسیار کاربرپسند است و جزو ارزان‌ترین پنل‌ها محسوب می‌شود.

همه گزینه‌ها دسته‌بندی شده و در بالای صفحه قرار دارند. این کنترل پنل همچنین از سطوح دسترسی چندگانه پشتیبانی می‌کند: Administrator، User و Reseller. علاوه بر این، دارای ابزارهای ضد هرزنامه داخلی است.

شما می‌توانید آمار استفاده کامل از هر منبع را مشاهده کنید. این کنترل پنل دارای ویژگی‌های زیادی مانند مدیریت DNS، ایجاد و مدیریت پایگاه داده، ایجاد و مدیریت حساب‌های نمایندگی فروش، تهیه نسخه پشتیبان، مدیریت فایل و غیره است؛ اما، ویژگی اصلی این پنل سادگی آن است، به این دلیل که برای درک و استفاده از آن، به هیچ وجه نیازی به دانش فنی ندارید.

کنترل پنل webmin

این کنترل پنل برای تمام سیستم‌های یونیکس، از جمله سیستم‌های BSD، سیستم‌های لینوکس و سولاریس و تا حدی برای سیستم عامل ویندوز در دسترس است. این بدان معناست که امکان نصب Webmin در ویندوز وجود دارد‌؛ اما، همه عملکردهایش نمایش داده نمی‌شوند. بدیهی است که طراحی webmin را نمی‌توان بسیار کاربرپسند و ساده نامید؛ اما، می‌توانید تنظیمات مورد نظرتان را روی آن اعمال کنید.

به‌عنوان مثال، یک وب سرور آپاچی برای پیکربندی، دستورالعمل‌ها و ویژگی‌های آپاچی را داراست. علاوه بر این، توسعه‌دهندگان وبمین چندین پنل را بر اساس سی پنل ایجاد کرده‌اند تا با اهداف و هاست‌های متفاوت مطابقت داشته باشند:

  • Usermin: رابط وب برای مدیریت ایمیل‌ها، تنظیم فیلترهای ایمیل، رمز عبور و غیره.
  • Cloudmin: رابط کاربری برای مدیریت سرورهای مجازی.
  • Virtualmin: برای مدیریت چندین میزبان مجازی (مانند Plesk) استفاده می‌شود.

Webmin ممکن است مانند سایر کنترل پنل‌های توضیح داده شده در این مقاله راحت نباشد؛ اما، کاملا رایگان است و می‌توان آن را روی اکثر سیستم عامل‌ها نصب کرد.

کنترل پنل ISPmanager

این یک کنترل پنل مبتنی بر لینوکس است که به‌‌طور گسترده در بین شرکت‌های ارائه‌دهنده هاست‌های پرسرعت در اروپای شرقی استفاده می‌شود. طراحی این پنل بسیار ساده، ابتدایی و کاربرپسند است. دو نسخه از این کنترل پنل موجود است: Lite و Business.

اولین مورد، Lite، جدا از سایر ویژگی‌هایی که برای هر پنل کم‌وبیش رایج است، می‌تواند برای مدیریت وب سرور، ایجاد کاربران با سطوح دسترسی مختلف، واردکردن داده‌ها از سرورهای راه دور و غیره… استفاده شود. به همین دلیل، پنل Lite بیشتر برای سرورهای اختصاصی و VPSها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مورد نسخه Business ISPmanager، برای هاست‌های اشتراکی مناسب است، زیرا امکان می‌دهد که مدیریت چندین سرور و ایجاد و مدیریت حساب‌های کاربری را به‌راحتی انجام دهید.

کلام آخر

در این مطلب ۶ کنترل پنل محبوب را برای خرید بهترین هاست معرفی کردیم. همه کنترل پنل‌های ذکرشده در بالا ویژگی‌ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند. تعیین اینکه کدام یک بهترین است بسیار سخت خواهد بود. این موضوع برای هر فردی انتخابی است. بااین‌حال، همه کنترل پنل‌ها یک ویژگی مشترک دارند که آن مدیریت سرورها و میزبانی آسان‌تر و سریع‌تر است. به همین دلیل است که این پنل‌ها راه حل خوبی هم برای مبتدیان و هم برای توسعه‌دهندگان حرفه‌ای هستند. شما عزیزان می‌توانید سوالات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.