02166979039 info@arshhost.ir
انتخاب برگه

تجهیزات آشپزخانه صنعتی بیمکث

امروزه برای راه اندازی مشاغلی همچون رستوران، هتل، تالار، فست فود و … نیازمند راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی است تا بتوان این مشاغل را به بهترین نحو ممکن اداره کرد. این کسب و کارها نیازمند لیستی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستند تا بتوانند شروع به کار بکنند. شاید تهیه ی این تجهیزات برای افراد مقداری هزینه بر باشد اما ماندگاری و کیفیت بالای آن ها می تواند در کمترین زمان سودآوری بالایی را برای این کسب و کارها به دنبال داشته باشد. این تجهیزات انواع مختلف با کارایی های متفاوت دارند از دستگاه های طبخ غذا گرفته تا تجهیزات شستشو و بهداشتی همه و همه برای یک آشپزخانه صنعتی لازم و ضروری هستند. معمولا هر ساله تکنولوژی ساخت این تجهیزات پیشرفت می کنند و نوآوری و خلاقیت و کارایی بهتر در این گونه محصولات به خوبی دیده می شود.

با توجه به اینکه هر روز به آمار افتتاح غذاخوری ها و رستوران ها افزوده می شود پس متقابلا نیاز به تجهیزات صنعتی و دستگاه های متعدد بیشتر می شود و هر کسب و کاری با توجه به منوی مورد نظر خود تجهیزات مناسب را تهیه می کند و از خرید تجهیزات غیر ضروری خودداری می کند. در سطح کشور شرکت ها و مجموعه های زیادی در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی فعالیت می کنند و برای پیشی گرفتن از رقبا همواره سعی می کنند تا تولید تجهیزات خود را با مدرن ترین تکنولوژی ها همگام کنند. این تولید کنندگان با توجه به درخواست متقاضی تجهیزات را با مشخصات فنی و ابعاد سفارشی تولید می کنند. تمامی این تجهیزات زیر نظر متخصصان و با رعایت استانداردها و کنترل کیفیت روانه ی بازار می شوند .

شاید یکی از مهمترین دغدغه های افرادی که قصد افتتاح رستوران، هتل، تالار، تهیه غذا، فست فود و … را دارند راه اندازی آشپزخانه است که مهمترین بخش کسب و کار می باشد. در ابتدای کار باید تمام تجهیزات آشپزخانه صنعتی فراهم شود. تهیه تجهیزات به طور کامل و بدون هیچ کم و کاستی زمینه موفقیت و پیشرفت کسب و کار را فراهم می کند. بهتر است تجهیزات صنعتی با کیفیت و به روز باشند چون کیفیت و کارایی خوب این تجهیزات رابطه ی مستقیمی با کیفیت غذاها از لحاظ طعم و بهداشت خواهد داشت.

تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

شرکت هایی که به تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشغول هستند از بهترین متریال ها و مواد اولیه استفاده می کنند. طراحی و تولید این تجهیزات نیازمند دقت و دانش بخصوصی است چون این تجهیزات نیازهای بخش های مختلفی از بازار را باید جوابگو باشند. تولید کنندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای بخش عمومی و خصوصی بازار محصولات متنوعی تولید می کنند که به خوبی جوابگوی هر دو بخش می باشد. صنایع در ابتدا با دسته بندی آشپزخانه ها و با توجه به ظرفیت آشپزخانه و طراحی و میزان استفاده از محصولات، تجهیزات را طراحی می کنند. هر محصول صنعتی نسبت به کارایی آن تولید می شود. برای آشپزخانه های سازمان های خصوصی، شرکت ها، تالارها، فست فودی ها و رستوران های بزرگ و کوچک لوازم پخت و پز متفاوت و پرکاربردی تولید می شود. تولید کنندگان پس از تولید تجهیزات آشپزخانه آماده ی نصب و راه اندازی محصول در آشپزخانه هستند و با خدمات پس از فروش در راستای مشتری مداری قدم برمیدارند.

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

قبل از خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی بهتر است به نکات مهمی که در ادامه بیان می کنیم توجه کنید تا بتوانید متناسب با کسب و کارتان بهترین تجهیزات را خریداری کنید. مهم ترین نکته ای که در خرید باید لحاظ شود، جنس تجهیزات آشپزخانه می باشد. کاربری این تجهیزات نسبت به تجهیزات آشپزخانه خانگی بسیار بالا است پس بهتر است محصولاتی با جنس استیل و قابل شستشو خریداری شود تا به مرور زمان دچار زنگ زدگی و تولید مواد سمی و مضر نکند. دلیل استفاده از فلز استیل در ساخت تجهیزات صنعتی، قابلیت های زیاد و مقاومت بالا در برابر فرسایش می باشد.

بیشتر تولید کنندگان، استیل را برای ساخت تجهیزات به کار می گیرند چون تمیز کردن جنس استیل در فضاهای کاری پر از رطوبت، بخارهای روغن، چربی و حرارت بسیار راحت و در زمان کوتاهی انجام می شود. جنس های دیگری که در ساخت تجهیزات صنعتی به کار گرفته می شود ممکن است دارای اصول خاصی برای نگهداری و تمیز کاری باشند که در دفترچه ی راهنمای محصول تماما قید می شود. به طور کلی برای اینکه بتوانید خرید مناسب و بی نقصی داشته باشید بهتر است مواردی از قبیل برند محصول، مدل، کاربرد محصولات و کیفیت و دوام محصولات را بررسی کنید و در نهایت هر آنچه را که به کار شما می آید خریداری کنید.

تجهیزات فست فود

تجهیزات فست فود شامل یک لیست می شود که موارد مختلفی را به خود اختصاص داده اند و تمامی آن ها برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی مورد نیاز هستند و نمی توان از خرید هر کدام آن ها فاکتور گرفت. از این رو اگر قصد داریم که یک فست فودی را راه اندازی نمایید، در ابتدای کار نیاز است تا تجهیزات مورد نیازتان را بشناسید و سپس برای خرید آن ها اقدام کنید. پس اگر تصمیم شما جدی است و قصد دارید در این زمینه به موفقیت بالایی دست پیدا کنید، کافیست با این لیستی که برای شما آماده شده است، توجه کنید.

با انواع تجهیزات فست فود آشنا شوید

همانطور که در ابتدای متن نیز اشاره شد، تجهیزاتی که برای راه اندازی فست فود مورد استفاده قرار می گیرند بسیار گسترده هستند و هر کدام از آن ها می توانند نقش و وظیفه خاصی را در آشپزخانه صنعتی ایفا کنند. به همین علت با توجه به منویی که برای فست فود خود در نظر گرفته اید، باید بدانید به کدام یک از این تجهیزات فست فود را نیاز دارید. پس با دقت بالایی به این موارد توجه کنید و در صورت نیاز آن را در فهرست خود قرار دهید.

فر پیتزا

یکی از اصلی ترین وسیله هایی که برای راه انداختن یک فست فود به آن نیاز دارید، فر پیتزا می باشد. فرها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن ها این قابلیت را دارند تا طعم متفاوتی از پیتزا را به اشتراک بگذارند. از جمله این فرها می توان به فر ریلی، فر صندوقی، فر آجری و یا فر تنوری اشاره کرد. همچنین هر کدام از این انواع نیز در مدل های مختلفی دسته بندی می شوند که شما بر اساس تعداد مشتریان یا ساعات کاریتان می می توانید انواعی از آن ها را تهیه نمایید.

دستگاه سرخ کن

دستگاه سرخ کن را نیز می توان در بین مهم ترین تجهیزات فست فود قرار داد که دارای ظرفیت های مختلف است. رایج ترین این دستگاه ها به صورت تک لگن و دو لگن هستند که شما در ابتدا نیاز خودتان را شناسایی می کنید و سپس اقدام به خرید آن می کنید. همین تعداد لگن ها تعیین کننده قیمت می باشند. از این رو اگر در ابتدای کار هستید و سرمایه زیادی ندارید و همچنین نمی دانید به چه اندازه مشتری خواهید داشت، می توانید از سرخ کن تک لگن استفاده کنید.

دستگاه کباب ترکی؛ یکی از مهم ترین تجهیزات فست فود

یکی از محبوب ترین غذاهای ساندویچی کباب ترکی می باشد. همین محبوبیت باعث می شود تا شما به فکر تهیه یک دستگاه باشید تا بتوانید در تهیه کردن آن به شما کمک کند. دستگاه کباب ترکی از تجهیزات فست فود مورد نیاز می باشد که در انواع مختلف طراحی و تولید شده است که از جمله آن ها می توان به گزینه هایی همچون تک سیخه، دو سیخه، سه سیخه، چهار سیخه، پنج سیخه و… اشاره کرد. همچنین به غیر از ظرفیت در دو نوع حرارتی و تابشی می توانید از آن بهره ببرید. قیمت دستگاه کباب ترکی نیز بر اساس تعداد سیخ و ظرفیت تعیین می شود و به طبع هر چقدر تعداد سیخ ها بیشتر باشد، به همان اندازه نیز باید هزینه بیشتری را برای آن کنار بگذارید.

یخچال صنعتی

انتخاب یک یخچال صنعتی مناسب بستگی به این دارد که کسب و کار شما به چه صورت است و یا چه اندازه می توانید برای آن هزینه کنید. چرا که یخچال ها نیز بر اساس نوع و مدلی که دارند، رنج قیمتی متفاوتی را به خود اختصاص داده اند. از جمله معروف ترین این مدل ها می توان به یخچال صنعتی رومیزی و یخچال صنعتی ایستاده اشاره کرد. اگر کارتان با نوع رومیزی راه میفتد، می توانید در شروع کار از آن استفاده کنید. چرا که قیمت کمتری را با خود به همراه دارد.

فریزر صنعتی

بحث فریزر صنعتی نیز دقیقا به همین صورت می باشد و شما می توانید در دو نوع صندوقی و ایستاده آن را خریداری کنید. نوع صندوقی آن به دلیل ظرفیت کمتری که به خود اختصاص داده است، قیمت کمتری را دارد. در مقابل به خاطر کارایی بیشتر فریزر صنعتی ایستاده، باید به فکر پرداخت مبالغ بیشتری باشید.

میز کار استیل؛ ضروری و پر اهمیت

از دیگر تجهیزات فست فود که ضرورت بالایی را در آشپزخانه ها پیدا کرده است و می تواند بهداشت نهایی را افزایش دهد، میز کار استیل می باشد. میزکارها می توانند به صورت سفارشی ساخته شوند و شما بعد از اجاره مکان مورد نظر می توانید به فکر خرید آن با ابعاد دلخواه باشید. بر روی میز کار می توانید انواع مواد غذایی را آماده کنید و خمیر مخصوص پیتزاپزی را بر روی آن پهن کنید. از این رو اگر می خواهید بهداشت را تا حدودی حفظ کنید، به شما پیشنهاد می شود تا حتما از میز کار استیل استفاده کنید.

سینک ظرفشویی

یک آشپزخانه را نمی توان بدون وجود سینک ظرفشویی تصور کرد. جمع شدن ظرف ها بر روی هم می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات بسیار زیادی شود. به همین علت در اولویت های هر فست فودی باید سینک ظرفشویی جای گرفته باشد. سینک ها نیز انواع مختلف دارند و به صورت تک لگن، دو لگن و سه لگن عرضه می شوند. برای آشپزخانه های صنعتی نوع سه لگن آن پیشنهاد می شود؛ چرا که بیشتر می تواند کارهای شما را راه بیندازد و کاربردهای مختلفی از جمله شستشوی ظرف ها، شستشوی میوه جات و سبزیجات را بر عهده داشته باشد.

تلفن دفتر مرکزی : 02166316973

شماره همراه:09122181874