02166979039 info@arshhost.ir
انتخاب برگه

دستگاه قالیشویی

کارخانه ماشین سازی عزیزی از سال 1357 فعالیت رسمی خود را آغاز نموده است و توانسته عنوان اولین سازنده و صادر کننده دستگاه های قالیشویی به کشورهای حوزه خلیج فارس،آسیای مرکزی،استرالیا،اروپا و آمریکا را از آن خود نماید.

برای اینکه روندی آسان را برای قالیشویی بکار برده شود از دستگاه های مدرن قالیشویی استفاده می شود تا بتوان این کار را آسان تر انجام داد. به شکل معمول هر شرکت قالیشویی دارای این نوع دستگاه قالیشویی بوده که در این قسمت به چند نوع از آنها می پردازیم.

بهترین قالیشویی دارای این نوع تجهیزات مدرن است. یک شرکت قالیشویی هر نوع قالی و فرش، قالی های ابریشمی، موکت ها و حتی مبلمان را نیز می شوید و با استفاده از دستگاه های مکانیزه سعی می کند به تار و پود قالی ها هیچ گونه آسیبی نرساند، چهار نوع دستگاه با روند کار مشخص در قالیشویی ها وجود دارد که این چهار نوع دستگاه برای یک قالیشویی یک اصل و ضرورت محسوب می شوند. در قالیشویی ها باید اصول بهداشتی به خوبی و درستی رعایت شود، اگر از دستگاه های پیشرفته و مدرن در یک شرکت قالیشویی استفاده شود قطعا میزان مصرف اب نیز پایبن می آید و هم چنین قالی ها نیز از طول عمر بالاتری برخوردار خواهند شد. بنابراین یک قالیشویی مدرن باید از دستگاه های پیشرفته برای قالیشویی خود استفاده کند.

دستگاه قالیشویی شامل:

دستگاه قالیشویی اتوماتیک ریلی-دستگاه قالیشویی اتوماتیک ثابت

دستگاه آبگیر لوله ای با درب-دستگاه آبگیر لوله ای بدون درب

دستگاه خاک گیر دورانی-دستگاه خاک گیر معمولی

دستگاه آبگیر غلطکی-دستگاه آبگیر دیگی

دستگاه شلاق زن و …

همه دستگاه ها یکسال گارانتی فنی و مکانیکی و 10 سال خدمات پس از فروش را دارا می باشند.

ماشین سازی عزیزی افتخار دارد با توجه به تجربه بالا در ساخت و تولید بهترین و بروزترین و بی نقص ترین دستگاه های قالیشویی ضدچروک،اتوماتیک و دستی را در سطح تولید نماید.

آبگیر لوله ای

که در اصل به ان خشک کن نیز می گویند، سانتریفیوژی است که به شکل چرخشی کار می کند و استانداردی برای هر چرخش وجود دارد، معمولا این استاندارد در هر دور چرخش بین 200 تا 1400 دور گردشی است.هر قالیشویی باید دارای دستگاه آبگیر لوله ای باشد، زیرا با این نوع تجهیزات قالی ها خشک می شوند بنابراین این دستگاه یک از مهم ترین تجهیزات قالیشویی است که باید برای آب گیری کردن هر فرش بکار برود.

استانداردی که برای هر دور بکار می رود چقدر است؟

به شکل معمول استانداردی که برای هر دور تعیین شده است بین 1400 تا 1600 است البته این برای ابگیرهایی است که دارای استانداردهای اروپایی بوده و از کیفیت بسیار خوبی برخوردار باشند.

چه نوع آبگیر لوله ای مناسب است؟

اگر می خواهید کیفیت آبگیری در هر فرش بالا برود و فرش ها به سرعت خشک شوند، باید به تعداد سوراخ هایی توجه کنید که این نوع سوراخ ها بر روی خود لوله آبگیر قرار دارند و هم چنین قدرتی که موتور آبگیر لوله ای فرش دارد نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.البته باید حتما به جنس سبد نیز توجه ویژه داشته باشید.

لرزش دستگاه آبگیر لوله ای

آبگیر لوله ای به شکل معمول از لرزش تجهیزات برخوردار هستند اما این نوع لرزش را می توان با استفاده از راهکارهایی بسیار کمتر کرد. بهترین روش برای این کار این است که از لاستیک هایی استفاده شود که درون آنها باد زیادی وجود داشته باشد و این نوع لاستیک ها به یک کمپرسور متصل شده، هم چنین اینکه این دستگاه را به شکلی کاملا متوازن در هر مکانی نصب شود نیز باعث می شود لرزش کمتر شود، از طرفی نوع جنس سبد نیز در این بخش مهم است که این مورد نیز باعث می شود لرزش آبگیر کمتر شود.

تجهیزات قالیشویی

در گذشته قالیشویی در منازل انجام می شد و افراد خانواده با استفاده از فرچه و پودر رختشویی و برخی مواد شوینده دیگر با همدیگر قالی های منازل را می شستند، امروزه دیگر کمتر کسی این کار پر زحمت را انجام می دهد زیرا قالیشویی های مدرنی وارد بازار آمده اند که از تجهیزات قالیشویی به روز و مدرن استفاده کرده و دیگر نیازی نیست افراد با دست قالی های سنگین خود را بشویند.

تجهیزات قالیشویی اتوماتیک به شما در صرفه جویی هزینه ها کمک می کند، باعث افزایش بهره وری و سود اوری مشاغل در حیطه نظافت می شود، هر نوعی از انها چه به صورت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک می تواند گرد و غبار فرش ها را گرفته و انها را شسته و هم چنین خشک می کند، برای این سه مرحله تجهیزات متفاوتی وجود دارد که برای قالیشویی ها بسیار مقرون به صرفه است. چند نوع از انها را در این بخش ذکر خواهیم کرد. قالیشویی های مدرنی وارد بازار آمده اند که از تجهیزات قالیشویی تمام اتوماتیک استفاده کرده و دیگر نیازی نیست افراد با دست قالی های سنگین خود را بشویند.

تجهیزات قالیشویی نیمه اتوماتیک

تجهیزات قالیشویی تمام اتوماتیک

تجهیزات مبل شویی

تجهیزات مبل شویی صنعتی

تجهیزات مبل شویی و موکت شویی

با استفاده از تجهیزات قالیشویی مدرن و با تکنولوژری روز دنیا میتوان در کیفیت شستشو و رضایتمندی مشتری تاثیر مهم گذاشت.

ماشین آلات قالیشویی

انواع ماشین آلات شستشوی قالی

این نوع از ماشین آلات را در دو طبقه دستی و اتوماتیک قرار می دهند.

دستگاه شستشوی دستی

این نوع دستگاه ها شامل دستگاه هایی به نام شلاق زن می باشند که فرش ها را به صورت ضربه ای می شویند. بیشترین استفاده ای که از این نوع ماشین آلات قالیشویی می شود برای شستن فرش های دستباف می باشد.

دستگاه دیگری که در این دسته قرار می گیرد، دستگاه برس استوانه ای است که در ساختار خود دارای برسی به ابعاد 70 با 90 سانتی متر می باشد. دستگاه شستشوی دو موتوره گیربکسی نیز از دیگر ماشین آلات قالیشویی محسوب می شود. در این نوع دستگاه دو برس دیسکی به ابعاد 40 سانت کار شستشو را به بهترین شکل انجام خواهند داد.

دستگاه شستشوی اتوماتیک

این نوع را می توان از جمله ماشین آلات قالیشویی دانست که در دو نوع میزی و ریلی تولید می شود که از این میان نوع ریلی آن نیز دارای دو نوع دیگر یعنی برس استوانه ای و برس دیسکی می باشد.

ماشین آلاتی که تحت عنوان دستگاه های میزی تولید می شوند دارای تفاوت هایی با انواع ماشین آلات ریلی می باشند. زمانی که از دستگاه های ریلی استفاده می شود فرش در وضعیت ثابتی قرار می گیرد و دستگاه با حرکت خودش کار شستشوی فرش را انجام می دهد. این درحالی است که در دستگاه های میزی دستگاه حرکتی ندارد و کار شستشوی فرش با استفاده از نوار نقاله انجام می گیرد.

استفاده از ماشین آلات قالیشویی در مراحل مختلف

قبل از ارایه ماشین آلات قالیشویی به قالیشویی ها توسط شرکت های سازنده آن ها مرحله آبگیری به روش سنتی انجام می گرفت اما امروزه با ورود این محصولات به بازار، برای این مرحله از آبگیر لوله ای استفاده می کنند که باعث شده است کیفیت شستشو در قالیشویی ها افزایش پیدا کند. بسیاری از شرکت های سازنده ماشین آلات قالیشویی اقدام به تولید آبگیر لوله ای و بدون درب کرده اند که استفاده از آن ها برای قالیشویی ها بسیار مقرون به صرفه بوده است.

یکی از مراحلی که استفاده از ماشین آلات قالیشویی شستشوی فرش را تحت تاثیر قرار می دهد آخرین مرحله یعنی خشک کردن فرش می باشد. دستگاهی که در این مرحله می توان مورد استفاده قرار داد دستگاه خشک کن است که به صورت چرخشی کار خشک کردن فرش را انجام خواهد داد.

خشک کن فرش

دستگاه خشک کن فرش که در اصطلاح به آن سانتریفیوژ گفته می شود ، دستگاهی است که لوله ای شکل بوده و به صورت دورانی می چرخد و آب فرش ها را تا حد ممکن میگیرد تا روند خشک شدن فرش سریع تر انجام شود.

خشک کن فرش در انواع مختلف درب دار و بدون درب ساخته می شود. دستگاه خشک کن فرش که در این بخش به معرفی آن می پردازیم دارای درب بوده پس از قرار گرفتن فرش درون آن درب آن بسته شده و فرآیند آبگیری شروع می شود.

در بین دستگاه های خشک کن، دستگاه خشک کن لوله ای فرش ، یکی از بهترین دستگاه ها برای آبگیری فرش می باشد و مقدار زیادی از آب فرش را گرفته و خشک کردن فرش را سریع تر می کند.

خشک کن فرش در یک شرکت قالیشویی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است به شکلی که یکی از ضروریات قالیشویی محسوب می شود،خشک کن قالی باعث می شود که کار به سرعت انجام شود و هم چنین دارای یک سیستمی است به نام لوله خشک کن که این قسمت مهم ترین قسمت این دستگاه است و این نوع لوله از جنس فولاد است و این نوع فولاد زنگ نمی زند، البته یک روش دیگر نیز برای خشک کرد قالی ها در قالیشویی به کار می رود و آن هم استفاده از اتاق خشک کم است، دمای این اتاق بسیار زیاد است و تقریبا چند ساعت قالی ها و فرش ها را درون این اتاق قرار می دهند و این باعث می شود در این مدت زمان کاملا خشک شوند. این نوع دستگاه ها لازمه و ضروری برای یک کارخانه قالیشویی است که به شکل مدرن عمل می کنند. خشک کن فرش کار با ان آسان است و هیچ گونه آسیبی به فرش ها وارد نمی شود.

روند کار خشک کن فرش

روند کار این دستگاه خشک کن فرش بدین صورت می باشد که پس از شستن فرش ، فرش خیس را درون مخزن دستگاه خشک کن قرار می گیرد و درب آن بسته می شود. پس از روشن کردن دستگاه، فرشِ درون مخزن، با سرعت زیاد به چرخش در می آید و بعد گذشت از 2 دقیقه، حدود 95 درصد رطوبت فرش گرفته شده و تقریبا 5 درصد از رطوبت آن باقی می ماند. در ادامه می توان فرش را به مدت چند ساعت در هوای آزاد قرار داد تا باقی مانده ی رطوبت نیز خشک شده و فرش آماده تحویل شود.

تلفن کارخانه ماشین سازی عزیزی : 02133158557

همراه مدیریت : 09125095994