02166979039 info@arshhost.ir
انتخاب برگه

فروش گیربکس صنعتی

فروش گیر بکس صنعتی در صنعت کشور هر چه قدر از میزان بیشتری برخوردار باشد به همان اندازه می توان به پیشرفت صنایع داخلی امیدوارتر بود. این گیربکس ها نقشی اساسی در برخی صنایع دارند که به تبع آن می تواند در روند روبه رشد آنها نیز تاثیر گذار باشد.

صفر تا صد تولید تا فروش گیربکس صنعتی

امروزه با توجه به پیشرفت هایی که در حوزه صنعتی رخ داده است استفاده از گیربکس در بسیاری از کارخانه ها به امری ضروری مبدل شده است.

فروش گیربکس صنعتی یکی از عواملی است که در این روند تاثیر گذار بوده و توانسته است در جهش علمی راه مناسبی را برای خود باز کند. تامین برق این نوع گیربکس ها به صورت دو نوع تک فاز و سه فاز می باشند که بنا به انرژی که برای به کار افتادن نیاز دارند می توانند متفاوت باشند.

موتور هایی که از قدرت پایین تری برخوردار می باشند به طور معمول از برق با قدرت کمتری بهره می برند و در مقابل گیربکس های بزرگتر که قدرت بالاتری به نسبت بقیه دارند از برق سه فاز تغذیه می شوند.

گیربکس ها این توانایی را دارند که زمانی در دوره ای بالا می باشند گشتاور آن را کاهش می دهند و در دور های پایین می توانند گشتاور را بالا ببرند.

 عواملی که در انتخاب گیربکس های صنعتی موثر هستند می توانند متفاوت باشند. از جمله ی این عوامل شرایط کاری که این نوع دستگاه ها در آنجا نصب و مورد استفاده قرار می گیرد می باشد. مشخصات فنی دستگاه و میزان توانی که مورد نیاز خریداران است از دیگر عواملی است که در فروش این نوع گیربکس ها تاثیر زیادی دارد.

صفر تا صد تولید تا فروش گیربکس صنعتی

 تولید گیربکس صنعتی

با توجه به پیشرفت علم و به تبع آن صنعت استفاده از دستگاه های مدرن و به روز توانسته است در بیشتر حالات جای نیروی انسانی را بگیرد. تولید گیربکس صنعتی یکی از این موارد می باشد که دارای سرعت های متفاوتی می باشند.

گیربکس هایی که به تولید می رسند به طور معمول دارای ویژگی های متفاوتی نسبت به همدیگر می باشند و بنا به استفاده ی خاصی که دارند به تولید انبوه می رسند. در برخی از موارد استفاده ی آنها در سرعت های خیلی پایین می باشد و در برخی دیگر صرفا سرعت بالا می تواند نیاز مصرف کننده را رفع کند. بنابراین نمی توان به طور قاطع گفت که کدام یک از انواع آن از دیگر نوع بهتر می باشد و این شرایط کار است که تعیین میکند که چه نوعی مناسب کدام محیط می باشد.

 تولید گیربکس صنعتی

مشخصه های تولید گیربکس صنعتی

تولید گیربکس صنعتی همانطور که گفته شد از دیرباز مورد توجه بسیاری از صنعت کاران به دلایل مختلفی قرار گرفته شده است. این دستگاه که در زبان فارسی به آن جعبه دنده می گویند دستگاهی است که بر روی موتور الکتریکی سوار می شود که باعث می شود در دور های بالای موتور گشتاور را کاهش دهد و در گشتاور پایین دور را بالا ببرد. به طور کلی گیربکس های صنعتی به ماشینی گفته می شود که وظیفه ی آن انتقال نیرو و کنترل قدرت وارده به آن و همچنین تبدیل گشتاور می باشد. یکی از مهمترین کارکرد های این نوع ماشین را می توان تغییر جهت در دوران دستگاه دانست.

شیوه عملکرد گیربکس صنعتی

به طور کلی به این شکل می توان عنوان کرد که گیربکس های صنعتی به عنوان یک واسطه و یک رابط عمل می کنند. نقش این واسطه برقراری رابطه ی انعطاف پذیر بین منبعی که نیرو را تامین می کنند با مصرف کننده ی نهایی است. نکته ی قابل ذکر در این مورد این است که برای گیربکس تنها چیزی که مهم می باشد میزان نیرویی است که در ورودی شافت وارد می شود و برای آن مهم نیست که چه چیزی باعث به وجود آمدن نیرو می شود.

معمولا گیربکس هایی که تولید می شوند توان مورد نیاز خود را از دستگاه های مختلف تامین می کنند. این دستگاه ها شامل موتور هایی که با سوخت گازوییل کار می کنند، توربین های گازی، توربین بادی، موتور های بنزینی، موتور گاز سوز و موتور های جت و سایر انواع دیگر می باشند.

تعمیر گیربکس صنعتی

در دنیای صنعت گیربکس ها یکی از اعضای اصلی هستند. تعمیر گیربکس صنعتی یکی از دغدغه های صاحبان صنایع است. هرگونه آسیب وارده به این نوع دستگاه ها موجب به بار آمدن خسارات جبران ناپذیر به کارخانه خواهد شد.

در حالت کلی باید طوری برنامه ریزی نمود که در صورت خرابی های احتمالی به بهترین تعویض قطعات را مدیریت نمود و زمان را در موقع خرابی ها در نظر گرفت. بر همین اساس تعمیرات آن از اهمیت فوق العاده ای در دنیای صنعت برخوردار هستند.

تعمیر گیربکس صنعتی

فرایند تعمیر گیربکس صنعتی

برای آنکه بهتر با مباحث مربوط به نگهداری و تعمیر گیربکس صنعتی آشنا شویم در ابتدا باید نگاهی به مفهوم و عملکرد این دستگاه داشته باشیم.

در حالت کلی عملکرد گیربکس به عنوان واسطه ای بین نیرویی که تولید می شود با مصرف کننده است. تبدیل نیرویی که در قسمت ورودی به آن وارد می شود به گشتاور و تنظیم دور های آن از جمله وظایف این دستگاه است.

گیربکس ها در واقع در اغلب بالابر ها و آسیاب های کوچک و بزرگ و بچینگ ها و سایر صنایع این چنینی کاربرد دارند.

تعمیر گیربکس صنعتی پس از خراب شدن

این نوع تعمیرات به اقداماتی اطلاق می شود که پس از خرابی برای آن اقدام خواهد شد. تعمیر گیربکس صنعتی در این حالت به دلیل گرانی قطعات یدکی و نیز عدم صرفه ی اقتصادی دیگر رواج چندانی ندارد و اغلب صاحبان صنایع رغبتی بر تعمیرات این چنینی از خود به دلایل ذکر شده نشان نمی دهند.

این نوع تعمیرات از معیاب خاص خود برخوردار بوده که در ذیل به آنها اشاره شده است.

یکی از این معایب عدم اطلاع از خرابی دستگاه می باشد که تقریبا به صورت غیر ممکن است و کسی نمی داند که در چه زمانی خرابی اتفاق خواهد افتاد. یکی دیگر از دلایلی که مالکان گیربکس ها را نسبت به تعمیرات آنها مایوس نموده، این احتمال است که در صورت خراب شدن یکی از قطعات امکان دارد خرابی ها به سایر قسمت های دیگر سرایت خواهد کرد و نمی توان جلوی آن را گرفت و این مساله باعث به بار آوردن خسارات دیگر در آینده خواهد شد.

تعمیر گیربکس صنعتی پس از خراب شدن

یکی دیگر از عوامل بازدارنده در تعمیرات گیربکس هایی که به صورت اتفاقی و در لحظه دچار خرابی شده اند، این است که موجب می­شود فعالیت کل مجموعه و سایر دستگاه هایی که در کارخانه فعال هستند را تحت الشعاع خود قرار می­دهد. این مسئله از لحاظ اقتصادی برای صاحبان صنایع به هیچ عنوان مقرون به صرفه نخواهد بود.

نهایت امر این است که تهیه قطعات یدکی که مورد نیاز تعمیرات گیربکس است امکان دارد زمان بر بوده و روند کار کارخانه را با مشکل مواجه سازد.

البته در این میان گردآوری تعمیرکاران کارکشته و مجرب برای این نوع تعمیرات غیر منتظره در برهه زمانی خاص بسیار مشکل بوده و در برخی مواقع غیر ممکن است.

چه عواملی در تعمیر گیربکس صنعتی دخیل هستند؟

ساخت چرخدنده | هزینه ساخت چرخدنده

امروزه برای ساخت چرخدنده روش های متنوعی وجود دارد. این روش ها هر کدام دارای یک سری معایب و مزیت ها هستند. البته می توان برای اینکه بهترین کارایی را از دستگاه خود داشت با توجه به نوع کارکردی که چرخ دنده دارد و جنسی که از آن تولید شده است آن را خریداری نمود.

در قدیم چرخ دنده ها به صورتی که امروزه وجود دارند نبودند. چرخ های اصطکاکی ازجمله‌ آن‌ها بود که در بیشتر اموراتی که مورد نیاز بود از آن استفاده شده است.

در حال حاضر از چرخ دنده هایی که دارای دندانه می باشند استفاده می شود. این دندانه ها یک مزیت بسیار بزرگ دارند که باعث می شود از لغزش جلوگیری کند و موجب یکنواختی در حرکت شود.

ساخت چرخدنده

روش های ساخت چرخ دنده

راه های مختلفی برای ساخت چرخ دنده وجود دارد که در ذیل به تعدادی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

یکی از این روش ها ریخته گری است: از این روش بیشتر برای سرعت های خیلی کم چرخ دنده هایی که نیازمند دقت بسیار بالا نیستند کاربرد دارد و از آن استفاده می شود.

روش دوم فرم دادن است: این روش بیشتر برای تولید چرخ دنده هایی مناسب است که از ابعاد و دقت های متوسطی برخوردار می باشد و به تولید انبوه می رسد.

روش سوم متالوژی پود است: این روش تولید چرخ دنده برای فلز های با مقیاس کوچک و البته تولید انبوه به کار برده می شود.

روش چهارم را می توان روش ماشین کاری دانست: از این روش بیشتر برای سرعت های خیلی بالا و نیز چرخ دنده هایی که نیاز به دقت بسیار بالا دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه های مورد نیز در ساخت چرخ دنده

  • دستگاه هاب

دستگاه هاب که از آن در ساخت چرخ دنده مورد استفاده قرار می گیرد یک نوع از دستگاه فرز می باشد. برای تولید نوع تیز پیچشی یکی از کاربردی ترین دستگاه هایی است که وجود دارد. مکانیسم آن به روش چرخاندن ابزار است که در فاصله‌ زمانی مشخص و سرعتی که به دستگاه داده می شود موجب ایجاد دنده هایی در صفحه شده و چرخ دنده را به تولید می رساند.

یکی از ویژگی های این دستگاه ایجاد گوشه های منحنی بر روی محصول تولید شده می باشد که این کار به ‌وسیله‌ ابزاری تیز و بر روی سطحی مارپیچ انجام می دهند.

  • دستگاه هابينگ

این دستگاه دارای تیغه های همسو و بدنه‌ مارپیچ می باشد که دارای برجستگی هایی با فاصله‌ مناسب است که از این طریق برش هایی دقیق و برابر میزان مورد نظر ایجاد می کنند.

دستگاه های مورد نیز در ساخت چرخ دنده

عملیات خان كشی در ساخت چرخ دنده

از روش خان کشی در ساخت چرخدنده بیشتر در رابطه با تولید دندانه های داخلی مورد استفاده قرار می گیرد.

ابزاری که برای برش از آن‌ها استفاده می شوند را روی سطحی که به شکل مخروط است قرار داده می شود. پس از آن در طول چرخ دنده ای که به صورت خام است حرکت می کند و دندانه هایی را در داخل آن به صورت هم شکل و مساوی ایجاد می کند.
به طور کلی خان کشی یک فرآیند براده برداری است. وسیله ای که در آن کاربرد فراوانی دارد سوزن خان کشی نام دارد. این سوزن لبه هایی برنده دارد که به صورت متقاطع هستند. مکانیسم اثر آن به صورت عبور از سوراخ های داخل خان به وسیله‌ کشش و فشار است که نهایتاً باعث براده برداری می شود. این فرآیند به طور معمول در صنایع خودرو سازی بیشترین کاربرد را دارا است.

دلیل استفاده‌ زیاد در این صنایع را باید سرعت عمل بسیار زیاد خان کشی نسبت به سایر عوامل دیگر قلمداد نمود. از دیگر مزایای خان کشی می توان به دقت بسیار بالا و نرمی در پرداخت با میزان خطای بسیار پایین دانست.

نحوه‌ عملیات خانکشی در تولید چرخ دنده به این صورت می باشد که در اکثریت مواقع از سوزن های خانکشی استفاده می شود که باید گفت بدون این سوزن ها امکان برش چرخ‌دنده های خام وجود ندارد

طراحی های مختلف در این نوع سوزن ها باعث شده است که اشکال متفاوتی را بتوانند برش دهند و لبه دار کنند. بر این اساس می توان به وسیله‌ دستگاه خان کشی فرآیند دندانه دار کردن چرخ‌دنده ها را به فرم های دلخواه و اشکال مختلف تعیین نمود. برای پرداخت چرخ‌دنده ها در این روش از دقت هایی که مورد نیاز صنایع مختلف است استفاده می شود.